torstai 13. syyskuuta 2012

school, food & rock'n'roll



WeHeartIt
 
Täällä me. Istutaan saunassa. Joka ei ole lämmin. Henkisesti valmistaudutaan lukion ensimmäiseen koeviikkoon. 

Viime päivät on olleet stressaavia, ei oikein ole saanut mitään aikaseks. Tuntuu, että pitäisi tehdä jotain, muttei jotenkin vaan kykene. Kokeisiin pitäis lukea, eikä kaikkia (Emppua) hirveesti innosta tehdä pitkän matikan tehtäviä. Onhan koeviikossa hyvätkin puolensa, koulupäivät ovat vähemmän rankkoja ja lyhempiänkin.  Koeviikon normaali päivä koostuu aamun kokeesta ja pohjatunnista seuraavan päivän koetta varten. Harvoilla kuitenkaan on koetta joka päivä, jolloin päivä on yllättävän mukava. On myös joitakin onnekkaita (Maria), joilla on vain yksi koe koko viikkona. Joka tapauksessa päivät ovat suhteellisen helppoja, esimerkiksi Emppu tuli tänään yhteentoista kouluun.

WeHeartIt

Tänään tultiin koulun jälkeen Empulle. Jäätävä nälkä, eikä mitään syötävää.  Hengissä pysyäksemme piti vähän kokkailla ja lopulta päädyttiin tekemään lettuja. Ne tulikin tarpeen, kun lettujen myötä juhlistettiin Empun iskän läksiäisiä pitkälle työmatkalle. Lopuksi me tajuttiin, kuinka hyvää lättyjen paistaminen teki, välillä on hyvä saada ajatukset pois koulusta. Suositellaan!



Saunassa lämpötila nousee (huolimatta siitä, että se ei ole edelleenkään päällä). Iskä on hyvästelty. Tässä kaikki tällä kertaa! 

ME

WeHeartIt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti